Начало
Навигация
Начало
Новини
Специалности
План - прием
Постижения
Преподаватели
Проекти
Еразъм+
Училище на бъдещето
Спорт
Електронен дневник
Други документи
ДЗИ 2019
Държавни изпити по професията
Профил на купувача
Обществен съвет
Училищно настоятелство
Свободни места
Самостоятелно
Работилница
Предоставяни услуги
Самооценка на качеството на ПОО
Контакти
Адрес: 6300 Хасково
ул. "Пловдивска" № 37
Директор:
038 / 665134
Зам. директори:
038 / 661013
038 / 622047
Канцелария:
тел./факс: 038 / 663897
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 
Мерки за защита на личните данни
20 апр 2018
В съответствие с мерките за защита на лични данни в Професионална гимназия по дървообработване и строителство "Цар Иван Асен  II“, публикуваме инструкцията за защита на личните данни, както и съответните декларации приложени към нея.
 
Оспорван двубой на Областното първенство по шахмат
30 мар 2018
Отборът на ПГДС „Цар Иван Асен II“ стана шампион на Областното първенство по шахмат след много оспорван двубой. Срещу отбора на Димитровград победихме с 2:2 със спечелен бонус от първа  дъска, на която игра Алеко Алеков - 9 „Г“  клас. На трета дъска Едже Хасан - 9 „Д“ клас също спечели победа за нашия отбор. Другата среща бе срещу отбора на Ивайловград.  След много равностойна игра и след много усилия и приложени тактики Алеко Алеков матира своя противник при наглед губеща позиция. На втора дъска Стефан Русев от 9 „А“  клас и Мелек Мюмюнали - 9 „Д“ клас на трета дъска  завоюваха бърза победа над своите съперници.
Отборът на ПГДС „Цар Иван Асен II“ се класира за Зоналното първенство, на което  ще играе с представители на Зона Кърджали и Зона Стара Загора.
Поздравления за всички състезатели! Поздравления и за господин Колешев за успехите на неговите възпитаници в този интелектуален спорт!
 
Нови победи в спорта
29 мар 2018
Отборът по хандбал на ПГДС „Цар Иван Асен II“ участва в Областното първенство  и се класира на първо място. Отборът на момчетата 11-12 клас продължава на Зонално първенство, на което ще играе срещу отбори от зона Стара Загора, зона Кърджали и зона Бургас.
Поздравления за всички състезатели и техния  учител по физическо възпитание и спорт - Росен Тодоров! Пожелаваме да играят все така всеотдайно и да се класират и за националния кръг!
 
Достойно представяне в областта на строителството
22 мар 2018
ПГДС „Цар Иван Асен II” и тази година по традиция участва в състезанието „Най-добър млад строител“. Регионалният кръг се проведе в град Стара Загора на 15 и 16 март. Учениците се пребориха с голямата конкуренция и заеха призовите места в следните дисциплини:
• Настилки и облицовки - Даниела Йорданова от 11 „б“ клас се пребори с шест момчета и спечели първо място;
• Мазилки и шпакловки - Бонислава Димитрова от 12 „б“ клас е трета от общо седем състезатели;
• Зидарии - Здравко Димитров и Мерт Ферад от 10 „б“ клас се класираха трети.
• Сухо строителство - четвърто място за Веселин Сакалиев и Васко Костов от 10 „б“ клас.
Честито на нашите състезатели от специалност „Строителство и архитектура“ и на инж. Илияна Безергянова, която предаде своите знания и опит на младите ни надежди в областта на строителството.
 
Вътрешни правила за организация на работната заплата и колективен трудов договор
21 мар 2018
Публикуваме вътрешните правила за организация на работната заплата и колективния трудов договор в ПГДС "Цар Иван Асен II" за учебната 2017/2018 година.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 64 - 72 от 498
 
ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" - град Хасково
© 2014 Haskovo.info & stdask