Начало
Навигация
Начало
Новини
Специалности
План - прием
Постижения
Преподаватели
Проекти
Училище на бъдещето
Спорт
Електронен дневник
Други документи
ДЗИ 2019
Държавни изпити по професията
Профил на купувача
Обществен съвет
Училищно настоятелство
Свободни места
Самостоятелно
Работилница
Предоставяни услуги
Самооценка на качеството на ПОО
Контакти
Адрес: 6300 Хасково
ул. "Пловдивска" № 37
Директор:
038 / 665134
Зам. директори:
038 / 661013
038 / 622047
Канцелария:
тел./факс: 038 / 663897
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 
Дни на отворените врати
15 май 2017
ПГДС "Цар Иван Асен II" кани всички родители и техните деца, които се интересуват от възможностите за обучение в училището на Дни на отворените врати на 16 и 17 май 2017 г. Събитието има за цел да ги запознае със специалностите, които се изучават, с материално техническата база на училището, със спортната база, общежитието и всичко останало от което се интересуват.
Ще имате възможност да получите актуална информация, както от преподаватели, така и от настоящи ученици в гимназията. Заповядайте!
 
Кариерно ориентиране
12 май 2017
Според плана за работа на клуб „Кариера” към Проекта за кариерно ориентиране на ученици, в който участва ПГДС „Цар Иван Асен II”, на 09.05.2017 година се проведе професиографска екскурзия до Агенция по заетостта. Там XIв клас се срещна с представител на Дирекция „Бюро по труда”- Хасково – психолог Светлана Серафимова. На учениците от специалност „Мебелно производство” психологът разказа за възможностите за кариерно развитие, каквато бе и темата на организираната беседа. Въпреки че тази година не им предстои дипломиране, участниците в дискусията научиха за програмите за заетост, трудовите борси, обученията, курсовете и останалите  услуги, предлагани от Бюрото по труда. Освен това разбраха как идеите им за работа могат да придобият реални измерения.
 
Отново първо място за отбора по лека атлетика на Царската гимназия
12 май 2017

След 18 години пауза отбор от Хасково е класиран за Държавното първенство по лека атлетика. Нашите момчета ще премерят сили в Сливен през месец юни с 10-те най-добри отбора в България, спечелили Зонални първенства.

На 05.05.2017 година в Стара Загора се проведе Зонално първенство по лека атлетика. Отборът на ПГДС „Цар Иван Асен II” се класира на първо място, като спечели 160 точки. В категорията бягане 800 метра  най-добър бе Валентин Каваков - 10 „Г” клас с време 2 минути и 29 секунди - първо място. В категорията бягане 100 метра се отличи Мартин Бъчваров - 10 „Б” клас с време 11 секунди и 80 стотни - първо място. В категорията щафетно бягане Мартин Бъчваров, Владислав Терзиев - 10 „Б” клас, Кристиян Кехайов 10 „В” клас и Мариан Делиев – 10 „В” клас спечелиха първо място. В категорията бягане 400 метра Димитър Палазов - 10 „Г” клас се класира втори, в категорията гюле отново втори бе Кристиян Кехайов. Добрата подготовка на треньора Стайко Стоев изведе отбора на ПГДС 6 точки пред съперниците от Стара Загора.

 
Стълбата на кариерата
08 май 2017
На 04.05.2017 година според плана за работа на клуб „Кариера” към Проекта за кариерно ориентиране на ученици, в който участва нашето училище, се организира и проведе среща с представители на Агенцията по заетостта. Темата на срещата беседа беше „Стълбата на кариерата”. Психологът от Дирекция „Бюро по труда”- Хасково Светлана Серафимова и трудов посредник – ромски медиатор Павлина Демирева разказаха на учениците от X г клас за услугите и насърчителните мерки, които се предлагат. Участниците във фокус – дискусията научиха  за правата и задълженията на безработните лица, възможностите за включване в програмите за заетост, трудовите борси, начина, по който да се възползват от услугите, предлагани от Бюрото по труда. На срещата бяха обсъдени и насърчителните мерки за лица до 29 години: за първа работа по завършена специалност, за стажуване, за насърчаване на предприемачеството, както и обучения, семинари и групови мероприятия за професионално ориентиране.
 
Осем първи места за лекоатлетите на Царската гимназия
01 май 2017

На проведеното на 27.04.17 година Областно първенство по лека атлетика отборът на ПГДС „Цар Иван Асен II” показа, че се състои от истински професионалисти. Лекоатлетите спечелиха осем първи места в следните осем дисциплини: бягане 100 м, бягане 200 м, бягане 400 м, бягане 800 м, висок скок, дълъг скок, тласкане на гюле и щафетно бягане.
Мартин Бъчваров от 10 „б”  клас спечели две първи места -  бягане 100 м. и дълъг скок, като постижението му във втората дисциплина е 5,36 м. Треньорите от ПГДС ще разчитат на най-добрите лекоатлети и на Зоналното първенство, което ще се проведе в Стара Загора.

 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 82 - 90 от 483
 
ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" - град Хасково
© 2014 Haskovo.info & stdask