Начало
Навигация
Начало
Новини
Специалности
План - прием
Постижения
Преподаватели
Проекти
Еразъм+
Училище на бъдещето
Спорт
Електронен дневник
Други документи
Образци на документи
ДЗИ 2020
Държавни изпити по професията
Профил на купувача
Обществен съвет
Училищно настоятелство
Свободни места
Самостоятелно
Работилница
Предоставяни услуги
Самооценка на качеството на ПОО
Контакти
Адрес: 6300 Хасково
ул. "Пловдивска" № 37
Директор:
038 / 665134
Зам. директори:
038 / 661013
038 / 622047
Канцелария:
тел./факс: 038 / 663897
Счетоводство:
038 / 663867
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 
Финансов отчет на гимназията до 30.09.2020 г.
16 окт 2020
Публикуваме за всички интересуващи се финансовия отчет на гимназията до 30.09.2020 г.
 
Покана за провеждане на заседание на обществения съвет при ПГДС „Цар Иван Асен II“
15 окт 2020
ДО ЧЛЕНОВЕТЕ
НА ОБЩЕСТВЕНИЯ СЪВЕТ
В ПГДС „ЦАР ИВАН АСЕН II“ – ХАСКОВО

П О К А Н А

ОТ ДИМИТЪР ИВАНОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ СЪВЕТ ПРИ
ПГДС „ЦАР ИВАН АСЕН II“ – ХАСКОВО
за провеждане на заседание

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

На основание чл.20, ал. 1 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата Ви каня да участвате в заседание на обществения съвет при ПГДС „Цар Иван Асен II“ - Хасково, което ще се проведе на 20.10.2020г. /вторник/ от 17:30 ч., в електронна среда при следния

ДНЕВЕН РЕД:

  1. Отчет за реализация  на План за изпълнение на дейностите от Стратегията за развитие на ПГДС „Цар Иван Асен II”
  2. Съгласуване на Стратегия за развитие на ПГДС „Цар Иван Асен II” през  периода 2020-2024 г.
  3. Организационни.
Съгласно чл.21, ал.1 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата е необходимо всеки член на Обществения съвет да потвърди участието си в заседанието на имейл: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите   в срок до 16.10.2020 г.

Материалите по дневния ред са на разположение на всички заинтересовани лица в платформата Microsoft Teams, папка „Файлове“.
 
Организиране и провеждане на образователен процес и работа условията на COVID-19
12 окт 2020

В извънредната епидемиологична обстановка на организиране и провеждане на образователен процес и работа през учебната 2020/2021 година в условията на COVID-19 в ПГДС "Цар Иван Асен II" са предприети следните мерки:

 
5 октомври - ден на учителя
05 окт 2020
От зората на човечеството тези, които владеят  силата на знанието, биват почитани с най-голямо уважение и преклонение пред тяхната кауза  - да даряват непросветените с огъня на познанието.
5-ти октомври! Ден на съвременните будители, на борбените и вдъхновени пазители на българския дух и слово! Ден за уважение към онези, които осветяват пътя на познанието – учителите! Всеки ден с ентусиазъм и любов те учат младите хора да мечтаят, да превземат висини в областта на науката и културата. Поощряват ги да показват на света знанията и достойнствата си, да разгръщат уменията и таланта си и да бъдат преди всичко добри хора! И всеки ден щедро даряват емоции, време, усилия, усмивки!
В днешния празничен, макар и неофициален, октомврийски понеделник  Ученическият съвет и ръководството на ПГДС „Цар Иван Асен II“  изненадаха приятно учители и ученици. В емоционалното си обръщение към учителите Елена Митрева, ученичка от 11б клас, цитира Робърт Фрос, който твърди: “Има два вида учители – такива, които те заливат с толкова много информация, че оставаш скован, и такива, които само с един малък подтик, ти вдъхват сила, с която можеш да скочиш чак до небето”. С усмивка Елена пожела на осмокласниците да имат учители, които да ги карат да докосват звездите.
Поздравителен адрес  към колегите си отправи и г-жа Топалова, директор на гимназията. Тя акцентира върху учителството като предизвикателство, изпитание и мисия и пожела на учителите да носят светлина, да вдъхновяват и да бъдат компаса, който активира магнитите на любопитството и знанието у учениците, припомняйки им, че „добрият учител развива способностите на учениците си до предела им, а великият учител ги кара да преодолеят този предел"!
Към празника се присъедини и г-жа Петя Стойчева, представител на Обществения съвет. Тя определи учителите като пазители на онова наследство, което съхраняваме като история и традиция и пожела на всички сила, упоритост и търпение по дългия път на знанието.
Честит празник на всички учители, които с любов и отговорност изпълняват дълга си!
 
Графици за първи учебен срок 2020-2021 г.
30 сеп 2020
За информация на родители и ученици публикуваме утвърдените графиците за първи учебен срок на 2020-2021 учебна година:
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 9 от 577
 
ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" - град Хасково
© 2014 Haskovo.info & stdask