Начало
Навигация
Начало
Новини
Специалности
План - прием
Постижения
Преподаватели
Проекти
Училище на бъдещето
Спорт
Други документи
ДЗИ 2019
Държавни изпити по професията
Профил на купувача
Обществен съвет
Училищно настоятелство
Свободни места
Самостоятелно
Работилница
Самооценка на качеството на ПОО
Контакти
Адрес: 6300 Хасково
ул. "Пловдивска" № 37
Директор:
038 / 665134
Зам. директори:
038 / 661013
038 / 622047
Канцелария:
тел./факс: 038 / 663897
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 
Финансов отчет на гимназията за първото тримесечие на 2017 г.
29 май 2017
Предоставяме на интересуващите се касовото изпълнение на бюджета за първото тримесечие на 2017 г.
 
Клуб “Кариера”
18 май 2017
За специалност “Системно програмиране” клуб “Кариера” в ПГДС организира среща с Джейн Матева и Петя Чонева. Двете момичета са възпитанички на гимназията, а сега работят в SAP AG. Джейн се е доказала вече в професията, която е избрала, а Петя е все още студентка, но с радост е приела поканата на компанията да почерпи практически опит в реална работна среда. От срещата учениците ни разбраха колко лесен може да е прехода от училището до работното място, ако наистина обичаш това което учиш и го учиш, за да работиш.
По същия проект ученици от 9 Г клас, специалност “Горско и ловно стопанство”, посетиха ТП Държавно горско стопанство - град Хасково. Работната среща с инж. Любомир Илиев бе на тема “Осъзнаване и изследване на избраната професия”. Бъдещите лесничеи с удоволствие чуха какви са възможностите за работа по специалността, която са избрали. Заинтригува ги и факта, че все повече се търсят квалифицирани специалисти както в държавните, така и в частните стопанства.
 
Дни на отворените врати
15 май 2017
ПГДС "Цар Иван Асен II" кани всички родители и техните деца, които се интересуват от възможностите за обучение в училището на Дни на отворените врати на 16 и 17 май 2017 г. Събитието има за цел да ги запознае със специалностите, които се изучават, с материално техническата база на училището, със спортната база, общежитието и всичко останало от което се интересуват.
Ще имате възможност да получите актуална информация, както от преподаватели, така и от настоящи ученици в гимназията. Заповядайте!
 
Кариерно ориентиране
12 май 2017
Според плана за работа на клуб „Кариера” към Проекта за кариерно ориентиране на ученици, в който участва ПГДС „Цар Иван Асен II”, на 09.05.2017 година се проведе професиографска екскурзия до Агенция по заетостта. Там XIв клас се срещна с представител на Дирекция „Бюро по труда”- Хасково – психолог Светлана Серафимова. На учениците от специалност „Мебелно производство” психологът разказа за възможностите за кариерно развитие, каквато бе и темата на организираната беседа. Въпреки че тази година не им предстои дипломиране, участниците в дискусията научиха за програмите за заетост, трудовите борси, обученията, курсовете и останалите  услуги, предлагани от Бюрото по труда. Освен това разбраха как идеите им за работа могат да придобият реални измерения.
 
Отново първо място за отбора по лека атлетика на Царската гимназия
12 май 2017

След 18 години пауза отбор от Хасково е класиран за Държавното първенство по лека атлетика. Нашите момчета ще премерят сили в Сливен през месец юни с 10-те най-добри отбора в България, спечелили Зонални първенства.

На 05.05.2017 година в Стара Загора се проведе Зонално първенство по лека атлетика. Отборът на ПГДС „Цар Иван Асен II” се класира на първо място, като спечели 160 точки. В категорията бягане 800 метра  най-добър бе Валентин Каваков - 10 „Г” клас с време 2 минути и 29 секунди - първо място. В категорията бягане 100 метра се отличи Мартин Бъчваров - 10 „Б” клас с време 11 секунди и 80 стотни - първо място. В категорията щафетно бягане Мартин Бъчваров, Владислав Терзиев - 10 „Б” клас, Кристиян Кехайов 10 „В” клас и Мариан Делиев – 10 „В” клас спечелиха първо място. В категорията бягане 400 метра Димитър Палазов - 10 „Г” клас се класира втори, в категорията гюле отново втори бе Кристиян Кехайов. Добрата подготовка на треньора Стайко Стоев изведе отбора на ПГДС 6 точки пред съперниците от Стара Загора.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 64 - 72 от 467
 
ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" - град Хасково
© 2014 Haskovo.info & stdask