Начало
Навигация
Начало
Новини
Специалности
План - прием
Постижения
Преподаватели
Проекти
Еразъм+
Училище на бъдещето
Спорт
Електронен дневник
Други документи
Образци на документи
ДЗИ 2021
Държавни изпити по професията
Външно оценяване
Профил на купувача
Обществен съвет
Училищно настоятелство
Свободни места
Самостоятелно
Работилница
Предоставяни услуги
Самооценка на качеството на ПОО
Контакти
Адрес: 6300 Хасково
ул. "Пловдивска" № 37
Директор:
038 / 665134
Зам. директори:
038 / 661013
038 / 622047
Канцелария:
тел./факс: 038 / 663897
Счетоводство:
038 / 663867
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 
Публична изява на клуб за занимания по интереси „Дигитален маркетинг“
16 юни 2020

На 17.06.2020 г. от 14:35 часа ще се проведе виртуална публична изява по проект BG05M20P001-2.001-0001 „Подкрепа за успех”, на клуб за занимания по интереси „Дигитален маркетинг“ с ръководител Ганка Митева. Участници в събитието са ученици от 11 и 12 клас, специалност “Системно програмиране“. По време на изявата те ще демонстрират направения от тях самите сайт. Учениците ще приложат на практика усвоените знания и умения за създаване на уеб сайтове и SEO – оптимизация на сайта за търсачки.

    

 
24 май
22 май 2020
В хилядолетната ни история народът ни е преживял много изпитания, гравитирал е в различни посоки, примамван от далечни и съседни нам народи, но в тия колебания и изкушения е останал единен в своя език и писменост.
Няма българско сърце, което да не трепва, когато чуе „Върви, народе възродени, към светла бъднина върви!“… Пътят към светлата бъднина е стремежът на народа ни към просвещение и духовно израстване. По пътя на знанието имаме своето силно оръжие – нашата „родна реч - омайна, сладка“, на която мислим, сънуваме, обичаме, откриваме … И "букви хукват през страниците, духовни бранници, които напредват във строен строй и провалят прокобата на времето, брава на всяка забрава“… Щом словото е силно, духът е буден!
В началото бе словото … Началото на светлината, за да бъде ден. Началото на разума, за да бъде Човекът. Началото на творчеството, за да бъде културата. Началото на мъдростта, за да бъде просветата! „Напред! Науката е слънце, което във душите грей!“ е израз на вярата, че всяко човешко същество има изначална потребност да се учи. Нека не стихва жаждата ни за знания и духовно извисяване!
24 май не е просто поредният официален празник. На 24 май честваме азбуката, която сме дали на света и се нареждаме сред признатите народи в Европа със самочувствие, образованост и културна независимост. Денят на Светите братя Кирил и Методий не търси мястото ни в историята, а символизира нашия принос на сътворци на днешната цивилизация. 24 май ни дава уникалния шанс да сме различни и „с книжовността, таз сила нова, съдбата си да променим“! Наличието на писменост е предпоставка за напредък, развитие, усъвършенстване. И най-важното: „Народността не пада там, дето знаньето живей”!
По традиция всяка година на този ден награждаваме изявени ученици и учители. С единодушно решение на ПС наградата „Достоен Асеневец“ получава Дейвид Лавчев от 11б клас за активната му дейност в училищния живот и утвърждаване името на гимназията. Отличените учители са Диана Конгалова и Мариана Тянкова.
Честит празник на славянската писменост и култура! Нека съхраним любовта си към буквите и признателността към училището, което е дом на душата ни!
Ръководството на ПГДС „Цар Иван Асен II“ пожелава на всички учители и ученици да бъдат горди пазители на словото и да откриват смисъла на успеха в образованието и духовността!
 
Празничен виртуален 24 май
22 май 2020

Уважаеми учители, родители и ученици, в навечерието сме на най-българския празник – 24 май. Нека заедно отдадем почит на нашите първоучители в празничния виртуален урок „Завещано от Светите братя Кирил и Методий“. Събитието ще се състои в неделя от 10 ч. Код за достъп до екипа: o0b64c6

Заповядайте!

 
Промяна на неучебните дни за май и юни
16 май 2020
Поради необходимост от създаване на условия за компенсиране на пропуснатото учебно съдържание и на заниманията на учениците по време на прекъсванията на учебния процес заради въвеждането в определени периоди на противоепидемични мерки за неразпространяването на остри респираторни заболявания и мерките срещу разпространяването на COVID-19 в условията на обявеното в страна извънредно положение, както и поради промяна на датите за провеждане на държавните зрелостни изпити и националните външни оценявания и с цел осигуряване на качествено образование се определят за учебни дните 20 и 22 май и 09 и 11 юни 2020 г.
 
На вниманието на 12-класниците и техните родители!
14 май 2020
ПГДС „Цар Иван Асен II“ приема предизвикателствата на времето и се изправя дръзко срещу тях. Ръководството и учителският колектив ще изпрати своите абитуриенти на 15.05.2020 /петък/ от 10:00 часа. Събитието ще се проведе онлайн в екип "ВИПУСК 2020". Кодът за достъп е 45qaium
Заповядайте, за да усмихнем празника на дванадесетокласниците! Те го заслужават!
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 55 - 63 от 614
 
ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" - град Хасково
© 2014 Haskovo.info & stdask