Начало arrow Новини arrow Ученичка от ПГДС с второ място на фотоконкурса „Природата през моя обектив“
Навигация
Начало
Новини
Специалности
План - прием
Постижения
Преподаватели
Проекти
Еразъм+
Училище на бъдещето
Спорт
Електронен дневник
Други документи
Образци на документи
ДЗИ 2021
Държавни изпити по професията
Външно оценяване
Профил на купувача
Обществен съвет
Училищно настоятелство
Свободни места
Самостоятелно
Работилница
Предоставяни услуги
Самооценка на качеството на ПОО
Контакти
Адрес: 6300 Хасково
ул. "Пловдивска" № 37
Директор:
038 / 665134
Зам. директори:
038 / 661013
038 / 622047
Канцелария:
тел./факс: 038 / 663897
Счетоводство:
038 / 663867
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 
Ученичка от ПГДС с второ място на фотоконкурса „Природата през моя обектив“
20 апр 2021

ПГДС „Цар Иван Асен II“ – Хасково е училището на дръзките, смелите, амбициозните. Мястото, което дава поле за изява на творчеството и таланта. Доказва го поредният успех на наша ученичка - Анелия Гинева от 8 клас, специалност Строителство и архитектура. Тя участва в Регионалния ученически фотоконкурс „Природата през моя обектив“, организиран от РИОСВ – Хасково. Конкурсът е по повод Деня на Земята – 22 април и се провежда за 11 поредна година. Фотографията на осмокласничката Анелия Гинева участва в надпревара със 180 творби на 94 участници от 27 училища и клубове на територията на областите Хасково и Кърджали и заслужено спечели втора награда със своите „Сутрешни лъчи“ в борова гора край Кърджали. Младата фотографка е успяла да „улови мига“, да покаже своята уникална гледна точка, да придаде естетическа стойност на фотографията си и да впечатли журито, чийто председател е професионалният фотограф Славян Костов.
Анелия споделя, че във фокуса на нейния обектив често попадат природни, археологически, исторически обекти и забележителности. Намира вдъхновение и в пейзажите.Убедена е, че фотографията развива чувствителност към природата и нейната красота.  За нея фотоконкурсът е възможност да научи нови техники, да се запознае с практиките на конкуренцията. Отличието си момичето обяснява с това, че е успяла да се измъкне от стандартното, да предложи свой поглед и лична емоция във фотографията си.
Пожелаваме на Анелия Гинева още много спечелени конкурси, а наградата й да бъде вдъхновение и за други начинаещи любители на фотообектива!

 
 
< Предишна   Следваща >
 
ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" - град Хасково
© 2014 Haskovo.info & stdask