Начало arrow Новини arrow ПГДС „ Цар Иван Асен II “ с 3 първи, 2 втори и 1 трето място на Общинските ученически игри
Навигация
Начало
Новини
Специалности
План - прием
Постижения
Преподаватели
Проекти
Еразъм+
Училище на бъдещето
Спорт
Електронен дневник
Други документи
Образци на документи
ДЗИ 2020
Държавни изпити по професията
Профил на купувача
Обществен съвет
Училищно настоятелство
Свободни места
Самостоятелно
Работилница
Предоставяни услуги
Самооценка на качеството на ПОО
Контакти
Адрес: 6300 Хасково
ул. "Пловдивска" № 37
Директор:
038 / 665134
Зам. директори:
038 / 661013
038 / 622047
Канцелария:
тел./факс: 038 / 663897
Счетоводство:
038 / 663867
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 
ПГДС „ Цар Иван Асен II “ с 3 първи, 2 втори и 1 трето място на Общинските ученически игри
03 дек 2019
В периода 07-28 ноември се проведоха Общинските ученически игри в гр. Хасково. Спортните отбори на Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ спечелиха 3 първи, 2 втори и 1 трето място. Възпитаниците на нашето училище отново доказаха силата на спортния си дух и колко са мотивирани и талантливи в спорта.
От 07-11 ноември отборът по футбол във възрастова група 11-12 клас ни донесе първата купа. Те заслужено си извоюваха първото място, като постигнаха три последователни победи срещу ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ и ФСГ „Атанас Буров“. В оспорвания финален мач с тимът на ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви, нашите момчета спечелиха убедително победата.
От 18-21 ноември отборът по баскетбол във възрастова група 8-10 клас се класира на трето място. Това е едно достойно представяне, защото нашата гимназия за първи път от 6 години сформира отбор по баскетбол. Момчетата постигнаха убедителни победи в  битките с отборите на ПГТ „Александър Паскалев“ и ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“.
На 26 ноември отборът по тенис на маса във възрастова група 8-10 клас се класира на второ място. Това е един новосформиран тим, който за първи път участва в такъв турнир. Участие взеха: Преслав Пасков от 8Б клас, Валентин Иванов от 8Б клас, Тенчо от 8Д клас и Кристиян Христов от 9В клас. Нашият отбор има една загуба от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и две победи над тима на ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ и ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“. Във финалния двубой нахъсаните за победа момчета претърпяха загуба от отбора на ПМГ „ Акад. Боян Петканчин“ и това им донесе второ място. Най-добре се представиха Преслав Пасков от 8Б клас и Кристиян Христов от 9В клас.
На 27 ноември отборът по бадминтон във възрастова група 8-10 клас се класира на първо място при момчетата и второ място при момичетата. Те изиграха няколко оспорвани мача със представителите на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“. В състава на нашите победители участие взеха: Георги Орешков от 8Г клас, Толга Тасим от 9Б клас, Стилян Мерджанов от 10Г клас, Евгени Панев от 10Б клас и Христо Йорданов от 10В клас, а при спортния тим на момичетата: Мила Милушева от 8Г клас, Денислава Янкова от 8Б клас, Ивана Денева от 10А клас, Велина Кандурова от 10А клас и Елена Митрева от 10Б клас.
На 28 ноември отборът ни по шахмат завърши с първо място участието на Общинските ученически игри във възрастова група 8-10 клас. В този тим участие взеха: Александър Вълчев от 8А клас, Мила Милушева от 8Г клас, Иван Иванов от 9А клас, Недялко Караманолов от 9Г клас и Мирослав Патуров от 10Б клас.    
Първенците се класират за Областните ученически игри, които ще бъдат през март следващата година.
Честито на победителите в отборното и в индивидуалното класиране! Честито и на техните треньори: Стайко Стоев, Иван Колешев, Росен Тодоров и Петър Бойчинов!
 
< Предишна   Следваща >
 
ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" - град Хасково
© 2014 Haskovo.info & stdask